Tag Archives: PAKUVANJE

Море све по список

Тргнувате на пат – сопругот ви вели спакувај се – а имаш само неколку часа за да се спакуваш себе, него, децата. АМАН БЕ КОЈА ЖЕНА СЕ СПАКУВАЛА ЗА 2 ЧАСА??? И да треба да ме евакуираат нема да успеам, а камо ли овака.

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Како да се спакувате набрзинка – совети од LOUIS VITON

  Идат летните одмори, а многумина не сакаат да се пакуваат. Некои пак постојано носат премногу облека, па пакувањето им е навистина мачно и долго, а половина од гардеробата нема ни да ја облечат. Познатата дизајнерска куќа направила видео насловено – како да се спакувате набрзинка, а ништо да не заборавите.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1