Tag Archives: park

Гори Националниот парк „Маврово”

  Гори над скијачките терени во Националниот парк „Маврово”.

______________________________________________________________________________________________________

Диносауруси во сегашноста, богат австралиец полуде!!!

Заедно со екипата што ја клонираше најпознатата овца, Доли, Клав ќе се обиде да ги воскресне диносаурусите и да создаде вистински Парк Јура.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1