Tag Archives: pasos

Ограбен првиот човек на македонските обвинители – му го украле и дипломатскиот пасош

Автомобилот на заменикот Претседател на советот на јавни обвинители на Македонија бил ограбен вечерва во Тетово.

______________________________________________________________________________________________________

Му бараат пасош за овците – се заканува дека ќе ја блокира границата со Србија

Миленко Лукиќ од селото ,, Јабука,, чија куќа се наоѓа на 300 метри од границата со Црна Гора, се закани дека ќе го блокираат граничниот премин меѓу Србија и Црна Гора ако надлежните во Црна Гора не му дозволат да го користи слободно својот имот кој се протега и на страната на Црна Гора.

______________________________________________________________________________________________________

Апел: Проверете го пасошот пред да тргнете на пат

Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните на Република Македонија пред да тргнат на пат да ја проверат важноста на биометриската патна исправа.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1