Tag Archives: pateka

Патека за слепи ќе се гради во Скопје

  Од Градежниот факултет па се до Сојузот на слепите лица зад Универзална ќе се изгради патека за слепи лица.

______________________________________________________________________________________________________

Казна 25 евра ако не возите на велосипедска патека – КОЈА ПАТЕКА??????

  Најновата одлука која повторно ќе удира по џебот на граѓаните е одлуката на градот Скопје да наплаќа казни од 25 евра ако не возите велосипед на ,,велосипедската патека,, КОЈА ПАТЕКА ????? ги има само на Кеј и на уште некои места во Скопје.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1