Tag Archives: place

Видео: Пациентка го теши лекарот кој плачел соопштувајќи и ја лошата вест

Најтешко за секој доктор е оној момент кога ќе треба на пациентот да му ја соопшти лошата вест. Доктор Себастијан Шубла, се нашол во ваква ситуација но му паднало толку тешко што на крајот, неговата пациентка, 75 годишната Алдред, морала да го утеши, да не се грижи премногу и дека тоа и не е толку […]

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Кинез освои сребро и плачеше оти ја посрамотил татковината

Кинескиот дигач на тегови, Ју Вингбијвао освои сребрен медал на Олимписките игри во Лондон, но тоа не му беше доволно.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1