Tag Archives: pomor

Фото: Загадени реки причина за помор на 5 тони риба во Велика Река (Треска)

Голема количина на риби пронајдени мртви во во водите на Велика Река (Треска).

______________________________________________________________________________________________________

Помор на 500 пингвини – збунети бразилските научници

Во бразилската провинција Рио до Сул беа откриени 512 умрени пингвини.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1