Tag Archives: ponedelnik

Дали бензинот повторно ќе поскапи во понеделник?

Растат цените на бензинот и нафтата низ цела Европа.

______________________________________________________________________________________________________

Митот разрешен: Не е само понеделник лош, има и полоши

Можеби ќе кажеме дека не го сакаме понеделникот но, истражувањата покажуваат и вторник , среда и четврток ги „презираме“ подеднакво.

______________________________________________________________________________________________________

Понеделник на сите ни паѓа тешко, особено ако шефот е строг или некомпетентен

На повеќето вработени, понеделник им “паѓа“ прилично тешко, пособно ако шефот е лош или строг. Уште потешко им паѓа на оние на кои шефот им е некомпетентен. А, ги има и такви.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1