Tag Archives: poskapi

Ајде аирлија поскапа струја и парно од денеска

Од денеска стартува покачувањето на струјата и парното. Сметките за август ќе ви се според новата – повисока – цена.

______________________________________________________________________________________________________

Евн биле греота – во загуба биле – регулаторна ќе им помага СО ПОСКАПУВАЊЕ НА СТРУЈАТА !!!!!!!!!!

Регулаторната комисија за енергетика предлага цената на од 1 август да се зголеми за 9,83 отсто. 

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1