Tag Archives: poteklo

Фото: Во Сибир откриено најголемото наоѓалиште на дијаманти во светот

Како да не се од овој свет – квалитетот и количините се мерат во трилиони карати.

______________________________________________________________________________________________________

Дали знаевте зошто луѓето се бакнуваат?

„Нејзините очи се ширум отворени додека гледа во твоите. Ја прегрнуваш околу нејзината половина ја и ја приближуваш кон себе.

______________________________________________________________________________________________________

Откриено од каде е водата на земјата? Досегашните тврдења „паднаа во вода“

Астероиди од средишниот дел на Сончевиот систем се извор на најголемиот дел од водата на Земјата, ова го покажува најновата студија. Резултатите се спротивни од сите досегашни теории дека водата на нашата планета е дојдена преку комети од оддалечените делови на Сончевиот систем.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1