Tag Archives: pride

Вера и Нада се венчаа среде Белград – за инат (Фото/Видео)

Имаше и матичар пред кого девојките Вера и Нада се заколнаа на вечна љубов.

______________________________________________________________________________________________________

Се организира прва ГЕЈ парада ,,Pride,, во Скопје

  Во 2013 ќе биде организирана првата геј парада ,,Pride,, во Скопје – ова на денешниот состанок го одлучил одборот на ЛГБТ Јунајтед.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1