Tag Archives: profesorka

Руски студенти 23 часа полагале испит кај пијана професорка

Според пишувањете на медиумите во Русија, усмениот испит кај една професорка во централниот дел на земјата траел 23 часа.

______________________________________________________________________________________________________

Учениците ја бранеа професорката со која ,,оргијале,, – сексот со професорката беше доброволен

Тие не сметаат дека биле жртви и дека сексуалните односи кои што ги имале биле на доброволна основа.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1