Tag Archives: раце

Фото: Немал пари да си купи па сам си направил протеза откако ги загубил двете раце

Пред приближно една декада, Сан Џифа ги загубил рацете во експлозија додека ловел риба. Да бидат работите полоши, набргу сфатил дека не може да си дозволи протези кои што му ги препорачала болницата.

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Слушнете како звучи кога десет раце свират на само еден клавир

Браво за момците од групата „The Piano Guys“. Нивната преработка на песната „What Makes You Beautiful“ судено и е да стане хит бидејќи многу ретко може да се види вакво нешто. Чудесно!

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1