Tag Archives: Skype

ВНИМАНИЕ ЗА СКАЈП КОРИСНИЦИ: Сајбер криминалците ги преземаат вашите компјутери и бараат пари!

Сајбер криминалците низ скајп шират malware, со тоа што го заклучуваат компјутерот на корисникот и тогаш од нив бараат откуп – ако корисниците не платат, ќе им ги избришаат сите податоци од компјутерот.

______________________________________________________________________________________________________

АЛАРМ – Буг во Skype – ви го праќа напишаното на погрешни луѓе

Внимавајте какви пораки испраќате се додека скајп не го реши проблемот !!!!

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1