Tag Archives: sobi

Фото: Соби за легално дрогирање во Германија!? Погледнете како изгледа тоа

Во главниот град на Германија, Берлин отворени се соби за легално консумирање на дрога. Таканаречените „Консумрауме“ (соби за консумација) служат за подготовка и легално користење на дрога.

______________________________________________________________________________________________________

Будва: Борба до смрт за туристите – тепачка кој да издаде соба – една жртва

Српскиот државјанин Стеван Миленковиќ, кој на нелегален начин изнајмувал соби во Будва, до смрт го претепал својот колега Драган Ивовиќ. По нанесените тешки повреди, Драган пет дена морал да ги мине во болница, но им подлегнал на повредите.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1