Tag Archives: soping

Видео: Купи си маж – одбери си го од излог како да е фустанче – прва продавница за шопинг на мажи

Француски веб-сајт за запознавање на двојки отвори продавница во срцето на Париз, каде костимирани мажи се во излозите, додека жените ја разгледуваат понудата за човекот од нивните соништа.

______________________________________________________________________________________________________

Аеродроми на кои има најдобар шопинг

Аеродромите се повеќе ја преземаат функцијата на трговските центри и стануваат посетени места за пазарење.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1