Tag Archives: spasuvaci

Фото: Го убила 4 год внук зошто се скарала со сестра и – сакала да се фрли од зграда, но ја спасиле

Се скарала со сестра си, па и го убила четиригодишниот син. Откако го усмртила неговото мало тело го фрлила од покривот на зградата.

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Го снимил падот на авионот

Ви благодарам за помошта! Тоа го цениме повеќе отколку што мислите. Видео од падот на спортскиот авион во Ајдахо.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1