Tag Archives: стил

Колку пари би ви требале за да живеете како Бетмен?

Доколку Бетмен беше вистинска личност, за да го води неговиот животен стил би му требале 682.450.750 долари. 

______________________________________________________________________________________________________

Фото: Стилот на богатите Роми

Во некои земји од источниот блок богатите Роми во заедницата се нарекуваат „Барони“. Овие не се баш од таму, некои се од Италија, некои од Романија, но тоа не менува многу. Се бисер до бисер.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1