Tag Archives: tezina

Бракот ве здебелува: Не дозволувајте љубовта да ве здебели

Луѓето во брак се во просек 4 кг потешки од самците, и тоа е податок заради кој на самците не им се брза да запловат во брачните води.

______________________________________________________________________________________________________

Оставате цигари – купете нова облека – ќе се здебелите 5 кг

Веќе во првата година можно е да бидете потешки за 4 до 5 килограми, што е значително повеќе од досегашните научни тврдења. Според француско-британскиот тим експерти најголемиот удар за телото е во првите три месеци.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1