Tag Archives: tinejdjeri

Избришан сајтот gossipgirlskopje – по масовната реакција на граѓаните

По масовната реакција на граѓаните избришан е сајтот gossipgirlskopje каде авторот напишал дека тоа е сајт каде се ќе биде обелоденето. Имам уши на сите страни ништо нема да може да се сокрие – беше напишано на сајтот каде беа објавувани фотографии со полно име и презиме од млади деца  – тинејџери, а одоздола по […]

______________________________________________________________________________________________________

Тинејџери македонци жигосани на интернет сајт – ќе реагира ли некој

Ова заслужува секаква осуда. Доколку сметате и вие дека не е соодветно споделете за да се изврши притисок за итна рекација.  

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Тинејџери херои – спасија дете од зграда во пламен

Двајца тинерџери спасија живот на едно дете кое беше заглавено на 2 кат од куќа в пламен во Једах во Саудиска Арабија.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1