Tag Archives: trambolina

Светско првенство – скокање ТОПЛЕС на трамболина – Видео

Светско првенство во скокање ТОПЛЕС на трамболина. Жени скокаат, гради на сите страни летаат.

______________________________________________________________________________________________________

Тобоган наместо скали, скривница, базен со течно чоколадо – Ова е идеална куќа на децата

Идеалната куќа за одмор во која ќе престојуваат деца треба да има неограничено слатки,  воопшто не би било лошо собите да имаат високи тавани за да може да се стави трамболина, а потребна е и една просторија за кампување и базен за нуркање, изјавиле 2.000 деца на возраст од 6 до 12 години во истражувањето […]

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1