Tag Archives: tviter

Се повеќе политичари на Твитер – Твитер дипломатијата се шири

Се повеќе политичари користат Твитер за комуникација со бирачите – покажала  студијата на фирмата „Бурсон-Марстелер“. Дури  16 од 20 те лидери на групата Г20 редовно го користи Твитер.

______________________________________________________________________________________________________

Твитер и Google Talk паднаa во неколку земји – кај нас уште си работи

Според странските медиуми социјалната мрежа твитер не функционира во половина свет. Во 4.43pm Британско време на Твитер била оставена кратка порака ,, корисниците може да имаат проблеми да пристапат кон твитер,,

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1