Tag Archives: vlez

Црна Гора следна за во ЕУ?!

Херман Ван Ромпеј по средбата со црногорскиот претседател Филип Вујановиќ, во Сараево изјавил , дека по Хрватска  следната членка на ЕУ ќе биде токму Црна Гора.

______________________________________________________________________________________________________

Заработиле милион долари бидејќи „случајно“ имаат „погрешна боја“ на кожата.

Група црни и хиспано деца од Филаделфија ќе поделат повеќе од милион долари отштета поради расна дискриминација. Градски пливачки клуб им забранил влез во базенот поради бојата на нивната кожа. Станува збор за 73 деца, нивните родители и организаторите на детскиот камп.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1