Tag Archives: zabava

Во потрага по забава 11 мечиња се качиле на едно стебло

Кафени мечиња се качуваат на стебло барајќи ја најдобрата позиција за сместување. Го искористиле секој сантиметар од стеблото кое го издржа товарот.

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Родителите се опиваат и дивеат, а децата гледаат во голи газиња на стриптизети – забава во Црна Гора

Пред два дена во местото Жабљак во Црна Гора се одржала забава. Еден од посетителите револтиран од тоа што се случувало таму, снимката ја поставил на YouTube.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1