Tag Archives: zabraneti

Листа на забранети имиња на деца

  Во светот постојат бројни примери за забранети имиња, а овие се само некои од нив. Ќе се изненадите во колку земји постојат огромни списоци на имиња кои се забранети да се даваат на децата во таа земја.

______________________________________________________________________________________________________

На олимпијада забранети шешири, чадори, вувузели, свирчиња

На листата секако е оружјето, но и големите чадори бидејќи го затскривале погледот.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1