Tag Archives: zicara

Жичарата на Водно не работи

По владината одлука за забрана за движење во шуми, затворена за работа е жичарницата на Водно.

______________________________________________________________________________________________________

Жичарата ќе работи до подоцна

  Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“ одлучи жичарницата за време на викендите да го продолжи работното време за половина час.

______________________________________________________________________________________________________

Скопје: Ја запросил на жичара и како супермен со сајла ја симнал на земја

Дали е ова најоргиналното запросување во Македонија до сега? според фотографијата која врти на социјалната мрежа фејсбук богами е – ако е оваа прикаска вистинита секоја чест на момчето за инвентивноста и за романтичниот гест.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1