Tag Archives: zimnica

Колач ЗИМНИЦА – не е шега ова е рецепт за колач во тегла – трае 6 месеци

Дека жената е чудо и постојано има нови и нови интересни идеи се уверивме и во рецептот на оваа македонска објавен на наш сајт за кулинарски рецепти moirecepti.mk. Самиот наслов не повлече па еве одлучивме да го споделиме и ние. Идејата да се има подготвен домашен колач во секое време е навистина нешто што на […]

______________________________________________________________________________________________________

Септември месец на дополнителни трошоци

Во почетокот на септември просечно четиричлено семејство ќе потроши многу пари, бидејќи освен секојдневните трошоци, се вклучуваат и трошоците за зимници, како и подготовка за новата учебна година.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1