Tag Archives: znaci

Знаци на стареење и болести на срцето

Данско истражување покажало дека видливите знаци на стареење не се само прашање на години, туку тие може да покажуваат и на можно срцево заболување.

______________________________________________________________________________________________________

ПРОРОШТВО: Знаци што навестуваат крај на светот

Библијата ни дава многу примери за знаци, што не предупредуваат за доаѓањето на крај на светот. Шест такви знаци дал Исус, две карактеристики од страна на Павле, и 11 други појави од пророците, кои ќе се случат пред и по нашата ера.

______________________________________________________________________________________________________

Најголем дел од симболите на Олимписките игри-масонски?

  Сиболот кој на прва на многумина им личеше на Лиза и Барт Симпсон сега веќе доби нова димензија односно наместо 2012 пишува „зајон“ или „зијонизам“

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1