Несреќниот човек успеал да го исфрли надвор апаратот во пламен, но настрадал обидувајќи да го изгасне пожарот во куќата. Телевизорот што го предизвика пожарот пред извесно време бил сервисиран така што се претпоставува дека поправката била нестручно извршена, јави Телеграф.рс.

Пожарот го пеплосал станот бидејќи огинот се ширел со голема брзина.

TELEGRAF-ZGARISTE