Вадете ги смртоносните пломби од уста и ќе оздравите од многу болести


Познатите сребрени пломби кои секојдневно се користат во светот на стоматологијата всушност се опасни по човековиот живот. Овие пломби во себе содржат дури 54% проценти жива.

plombe-300x183Конвенционалната стоматологија пронајде голема поврзаност помеѓу хроничниот умор, емоционалната нестабилност и депресијата со овој тип на пломби.

Сребрените пломби некој луѓе ги носат со децении, а тоа влијае на нивното здравје. Сепак стоматолозите од Светската здравствена организација ги негираат овие обвинувања.

Др. Хал Хугинс е познат стоматолог кој прв започна да ја открива вистината за смртоносните сребрени пломби, потврдувајќи дека и најмалото количество жива во човечкиот организам може да биде смртоносно.

Хугинс својата кариера ја посветил на бесплатна помош на луѓе кои се отруени со жива преку сребрените пломби.

По откривање на овие факти во јавноста, тој порачува: „Вадете ги сребрените пломби и ќе оздравите од многу болести. Сребрените пломби се користеле во 1800 година во Франција, побарајте нови методи и заштитете се“.

Share Button

Tags:

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1