Видео: Најурнебесните незгоди поради праќање СМС во одење


На улица во трговските центри, на трамвајска или автобуска станица, секогаш некој пишува СМС. Понекогаш поради тоа доаѓа до сериозни повреди.
Главата доле, погледот вперен во мобилниот. Колку пати сте сами сведоци на тоа да некој толку заблудено оди по улицата и во заден момент ја промашува кантата за ѓубре или го избегнува залетаниот автомобил. Само во САД во 2011 година 1252 лица завршиле во болница поради сериозни повреди со кои се здобиле, поради невнимание односно пишување на СМС пораки во одење

Tags: ,

Љубиша Владимиров

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1