Завршна сметка на хартија ќе ве чини повеќе отколку да испратите електронска


UJPПоднесување на завршните сметки годинава е продолжено до 15 март, но само ако се доставува во електронска форма. За оние во хартиена форма крајниот рок беше крајот на февруари.

За да се стимулира поднесување сметки во електронска форма, направена е измена во ценовникот на оваа услуга, па, така, ако сметката се поднесува во хартиена форма, надоместокот изнесуваше 2.100, а во електронска 1.400 денари.

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1