Злато откриено во масивни количини на Марс – Видео


zlato„Пребарував низ Google Mars и налетав на злато распослани по ридовите. Ова е неверојатно и објаснува зошто НАСА се обидува да ја замати или смени оригиналната боја на Марс на фотографии за останатите нации да не станат свесни за масивните количини на злато.

Google Maps Ruler ни кажува дека едниот депозит е 33.4 км долг а другиот 12км. Исто така, забележете го просторот одоколу, НАСА се обидува да ја смени бојата, затоа деталите и оригиналната боја сега не се видливи. Јасно е дека Google е делумно контролиран од Америка и јасно настојува Google да ги смени деталите и бојите на мапите од Марс.“ – пишува Скот. К. Варинг, автор на UFO Sightings Daily.

Ирма Башеска

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1