20 Масони биле во авионот што исчезна – Ротшилд е сега сам сопственик на моќен чип?!


По падот на малезискиот авион, мултимилијардерот и член на илуминатите и прикриен лидер на светот Џејкоб Ротшилд, стана единствениот сопственик, односно доби целосен патент на неверојатниот КL-03 микрочип, кој служи за електронско војување. Како? Со авионот исчезнаа и луѓето со кои Ротшилд го делел патентот!

jakob-rotsildprintskrin-1395934531-469527„Службената“ приказна за судбината на боингот 777 Малезија Ерлајнс-а 370, не држи вода, и сега стана јасно дека во прашање е очигледно затскривување на вистината. По бескрајните демонстрации и покажување на целосна неспособност на малезиската војска и влада, со оглед на радарскиот запис на исчезнатиот авион, Владата на Малезија фрли магла на целиот свет, говорејќи дека авионот е срушен во Индискиот океан и дека сите кои биле во него се мртви.

Имено малезиската влада освен што се послужи со смс да го извести целиот свет за судбината на авионот, употреби еден едноставен збор, а тоа е дека „претпоставуваат“. Тие претпоставиле дека авионот паднал таму и дека сите се мртви. И одеднаш замолче цел свет.

Нивната приказна од самиот почеток е сомнителна, а сега и уште повеќе, употребувајќи го зборот претпоставуваме, употребувајќи го како апсолутен доказ и прекинувајќи ја потрагата, со што на тој начин извршија влијание во медиумите, кои сега и воопшто не поставуваат прашања, што е исто така сомнително.

malezija avionИма бсеконечно многу прашања кои би можеле да се постават. За самиот пад на авионот, неможноста за пронаоѓањето на остатоците, звонењето на мобилните телефони, исчезнувањето на телата, нема остатоци, нема ништо што би можело да докаже дека авионот паднал во океанот, односно дека пилотот извршил самоубиство убивајќи се себе си и другите.

Но, едно во целата приказна е кристално јасно. Се откри како би можело да се има корист од исчезнувањето на овој авион.

Имено по падот, мултимилијардерот,член на илуминатите и прикриен лидер на светот, Џејкоб Ротшилд стана единствен сопственик, односно доби комплетен патент на неверојатниот КЛ-03 микрочип.

Malezijski-avion-covek-se-moli

Во мистериозното исчезнување на авионот, патувале уште 20 вработени, односно членови на управата на американската компанија Freescale Semiconductor, кои своите права ги поделиле со Ротшилд, а сосема случајно таа фирма ден по исчезнувањето на авионот лансираше гаџет за електронско војување, како дел од воениот радарски систем.

Со исчезнувањето на овие 20 вработени, Џејкоб Ротшилд стана единствен сопственик на патентот на овој микрочип кој служи за војување во иднината. Фирмата се занимава со развој на микропроцесор, сензори и друг вид на технологија, вклучително и полупроводници кои обавуваат наменски сметковни функции.

„Тоа се луѓе со големо искуство и големо технича позадина, тоа се доста важни луѓе. Тоа е дефинитивно голем губиток за компанијата“, изјавил Мич Хавс, потпретседател за глобална комуникација и односи со инвеститорите на компанијата Freescale Semiconductor.

Tags:

Љубиша Владимиров

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1