Дечињата му се израдуваа на снегот – скопските улици полни деца (Фото)


Дечињата најмногу му се израдуваа на првиот снег годинава. Попладнево улиците низ градот беа преполни со дечиња кои се радуваа на снежните игри. Иако нема доволно снег за снешко, сепак и снежните топки измамија насмевки на детските лица. Еве дел од атмосферата

8e10acfb2868002cfb7bc574a72111126768f2e0dd9d7a16a164cc17f963a2b3 0d14decef0dd1347c81fd1f74307a5ba415d68af895569d821e014286303ed07 c6bea6c37ae31af3e010474b37eecebc9e84926fb967aa0a8f05fcbf293fd7b269a5c13095594c0599956f3abeb9b75cb25e601cc6e3dcc479cdae2b5535a30b 78df2a9b78400b4de43b635956aea11379b3a226f7285ad0372e6018bd3c17de f8bae817c29234bff59487bb69611c3fb5bc3596719b19d5f6bf408b6d66aa32 49f77927e458ea0c7ce9eff4c435c8ee41f08d82cc375f8b3acc577f0bd7c0a1 f824fc4e7e2e5f8b62eab259a523c154e0217ac1ad3a10335a88d9de6d5f3d0a e0981341e7ae4e0b6eb953d6dc13796be88990cdab10a4f03239db8eb3233774 8d45f05947d8c35591ea650d1801dce5c6a804a5b5f030870768896dd8d0e950 bffec97941d944c960031bcd94077cfe3815696b1551ad59df802ed991d60141

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1