Девојка се самоубила – откриле по дневниците дека со години ја силувала калуѓерка


Италијанската полиција уапсила калуѓерка од црквеното училиште во Буста Арсиција. Според обвинението таа 14 години сексуално вознемирувала и силувала девојка која била ученичка во црковното училиште.

Истрагата за 26-годишна девојка која се самоубила открил горозоморна вистина која ја потресе италијанската јавност. Полицијата истражувајќи ги мотивите за самоубиството на млада девојка дошла до дневници на девојката, фотографии и други документи. Во нив девојката се бележела уредно.

По истражувањето на овие документи се дошло до сознание дека девојчето за прв пат била силувана кога имала само 12 години и тоа од страна на една калуѓерка.

Злосторот почнал кога девојката имала само 12 години и тоа траело до 2011, кога се самоубила на 26 годишна возраст.

Во дневниците било опишано страшното психичко и физичко насилство, а биле пронајдени и неколку фотографии од чинот.

Калуѓерката не заврши во затвор, туку во црквен санаторум.

Share Button

Tags:

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1