Ева е најсилното бебе на светот! Но ќе живее само уште 10 дена ако не и помогнеме


Малата Ева ќе живее уште само десет дена, доколку не се соберат итно парите што ѝ се потребни за операција. Сумата е 13.800 евра.
Малечката- јунак, Ева е најсилното бебе на светот! Сепак, и треба и нашата помош да се избори со најтешката борба !
На малата Ева и е потребна вашата помош, а тоа може да го сторите на следните тел броеви:

077/143-402
070/143-191
075/143-161

Maлaтa Ева (рoдeна 14.04.2012) има дијагностицирана тешка срцева мана (хипопластично лево срце) и е неопходна итна операција во Бугарија. Операцијата чини 13.800евра, а семејството не е во можност да го собери износот за најкратoк рок.

Трансакциски сметки:
300-0070827508-86 Комерцијална банka
Cите оние од странство што сакаат да донираат за малата ЕВА, на следнава сметка:

0024580171
STOPANSKA BANKA AD SKOPJE
SWIFT:STOBMK2X
NAME AND SURNAME:DEJAN ILIEVSKI
IBAN :MK 07200002458017143 EUR
MACEDONIA
KONTAKT SO SEMEJSTVOTO 077/629-309

Tags: , , ,

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1