Фото: Поставиле камера да ги фатат крадците – снимиле дух како плаче над нивната кола


Се запрепастиле кога на снимките виделе чуден облик на светлечка сенка и изгледа како да го гушка автомобилот Волво и да липа над него.

Lisa Rigley, 44 годишна и споругот Phil, 51 година, наместиле камера пред нивниот дом да го снима паркингот во надеж дека ќе ги снимат вандалите кои неколку дена по ред им се мотале пред куќата.

Се запрепастиле кога на снимките виделе чуден облик на светлечка сенка и изгледа како да го гушка автомобилот Волво и да липа над него.

Во еден момент ,, нештото,, го снемува за да се појави од другата страна на улицата.

Лиза работи како рецепционер во лекарска ординација, мајка е на две деца вели ова е дух ова неможе да е ништо друго.

Јас не верувам во духови но оваа снимка е навистина чудна, изјавил мажот.

Tags: , , ,

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1