„Gangnam Style” – превод на Македонски


Колегите од порталот zabavam.com се потрудиле да го преведат текстот на популарната песна „Gangnam Style” – па еве како тоа би звучело на Македонски.

Видеото на 34-годишниот јужнокорејски музичар е поставено јули оваа годинава, и бројката на прегледи секојдневно растеше вртоглаво. сега има 806,283,968.

И официјално „Gangnam Style” најгледано видео

Пси ја доби наградата на MTV за најдобар спот.

Постар дечко е.
Гангхам стајл.
Гангхам стајл.

Девојката која е хумана и топла во текот на денот,
Ексклузивна девојка,која знае да ужива,во слободна шоља кафе,
Девојката чие срце,станува врело,кога паѓа ноќта,
Девојката со таква врста пресврт.

Јас сум дечко,
Дечко кој е топол,и во текот на денот,
Дечко кој во една голтка пие кафе додека сеуште не се оладило,
Дечко чие срце се разгорува кога паѓа ноќта,
Баѓ таков дечко.

Преубава,симпатична,
Да тоа си ти,еј,
Да тоа си ти,еј,
Преубава,симпатична,
Да тоа си ти,еј,
Да тоа си ти,еј,
сега одиме до крај!!!

Постар дечко е,Ганхам стајл,Гангхам стајл,
Постар дечко е,Ганхам стајл,Гангхам стајл,
Постар дечко е,Ганхам стајл,Гангхам стајл,

Еее секси дамо,постар дечко е,Гангхам стајл,
Еее секси дамо,оп,оп,оп.

Девојката која изгледаше тивко,но игра кога се игра,
Девојката која ја спушта своајта коса,кога доаѓа правото време,
Девојката која е покриена цела,но е повеќе секси од онаа која открива се.
Таква разумна девојка.

Јас сум дечко,
Дечко кој изгледа тивко,но игра кога се игра,
Дечко кој потполно полудува,кога доаѓа правото време,
Дечко кој најпрвин има идеи,наместо мускули.
Баш таков дечко.

Преубава,симпатична,
Да тоа си ти,еј,
Да тоа си ти,еј,
Преубава,симпатична,
Да тоа си ти,еј,
Да тоа си ти,еј,
сега одиме до крај!!!

Постар дечко е,Ганхам стајл,Гангхам стајл,
Постар дечко е,Ганхам стајл,Гангхам стајл,
Постар дечко е,Ганхам стајл,Гангхам стајл.

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1