И во Македонија Wedding List – Младенците сами ќе бираат што да им купите за свадба


Услугата што претставува редовна практика во модерниот свет, подразбира составување на листа со потребните и посакувани производи од страна на младенците, производи коишто потоа гостите ги купуваат како свадбен подарок.

Hands holding a gift box isolated on black backgroundГостите се информираат најчесто преку свадбените покани дека подароците се достапни во салоните на Техномаркет, Coincasa и @Home.  Брачниот пар ги добива само производите што им се неопходни во новиот заеднички дом, нема повторување на исти подароци, а гостите се поштедени од барање на совршен подарок.

Со секоја направена Wedding List-а брачните парови ќе добијат бесплатни свадбени покани по сопствен избор и можност да освојат патување за својот месен месец.

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1