Кликнавте на вирусот на Facebook – еве што да направите за да го исчистите


Oпасен вирус се шири на Фејсбук.

Ако случајно добиете ваков линк од пријатели или од некој непознат профил, никако не го отворајте!Тоа е вирус „крадец на идентитетот“. Можно е да останете без профилот и доверливи информации.fbporn

Доколку кликнавте на линкот еве што треба да направите.

Доколку користите Chrome  кликнете ctrl+shift+delete и ќе ви се појави прозорче за бришење на историјата.

Кликнете ги полињата кои се селектирани на сликата и одете на Clear browsing data.

На тој начин ќе го избришете секој траг кој овој вирус го оставил во Вашиот компјутер.sdf

Share Button

Tags:

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1