Книга што не може да чека ! Ако не ја читате доволно брзо, ќе исчезнат буквите


Интересна или луда идеја?  Една од најновите невообичаени иновации во светот е „Книга која не може да те чека“.

Напишана е со мастило кое исчезнува и доколку не читате доволно брзо, буквите ќе исчезнат а книгата ќе остане недочитана.

На книгата која е напишна со посебно т.н невидливо мастило, сите букви и се тука, но истите стануваат невидливи на допир со светлина и воздух.

Кога веќе ќе ја извадите книгата од кутија, ќе морате да ја прочитате во рок од два до четири месеци. По тој период, мастилото потполно ќе исчезне.

 

Tags:

Ивана Терзиевска

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1