Лицето има добра и лоша страна – еве како изгледа да се спои само убавата (Фото)


,, Julian Wolkenstein направи апликација и серија фотографии на кои ги спојуваше добрите страни или понесиметричната страна од лицето – како би изгледале доколку двете страни на лицето ви се идентични – неверојатни се резултатите.,,

Сите имаат поубава и понеубава страна од лицето. На едната цртите се поправилни и поубави на другата не. Лицето не е симетрично.

Двете страни на лицето се тотално различни, а постои и мит дека оние со посиметрично лице подобро минуваат во животот.

Julian Wolkenstein направи апликација и серија фотографии на кои ги спојуваше добрите страни – или лошите страни од лицето. во обид да покаже дека со спојувањето на различните страни на една иста личност неверојатни се резултатите, односно изгледа како да се работи за сосема друга личност.

Апликацијата се вика Echoism (ја има за iPhone & iPad) на неа може да ја закачите својата фотографија и да видите како би изгледале доколку двете страни на лицето ви се идентични.

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1