Моето бебе го сварија на сонце: Исповед на сексуална робинка меѓу џихадистите


Исламската држава е терористичка организација која е позната по своите монструозни мачења и брутални убиства, а покрај тоа се занимаваат и со малтретирање на жени. Тие им служат како сексуални робинки, а нивните деца најчесто ги убиваат или ги регрутираат во редовите на џихадистите.muslimanka-bebine-noge-620x350-51035

Постојат над 1.000 жени кои биле заробени од џихадистите, а моментално се наоѓаат во Германија каде им е прижена соодветна терапија за да ги преболат преживеаните трауми. Меѓутоа некои болни сеќавања тешко се забораваа како на пример „ВАРЕЊЕ НА СОПСТВЕНОТО БЕБЕ“.

Една поранешна робинка на новинарите им откри дека нејзиното новородено бебе џихадистите го оставиле да се свари на сонце во една метална кутија.

На робинките им е забрането да забременат за да можат војниците и натаму да ги продаваат како сексуално објекти. Меѓутоа ако забременат и родат дете, тие се нарекуваат „деца на Исламската држава“ и може да се најдат на просторот на Блискиот Исток и Европа.

Некогаш и немаат таква судбина да останат живи, туку им е одредена најстрашна смрт.

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1