Отсечно „НЕ“ – НЕ ПЕРЕМЕ ТЕПИСИ! Фото


Многу работи на ова наше поднебје се парадоксални и контрадикторни сами по себе, а најчесто такви моменти може да се препознаат  кај рекламите и пораките кои одредени субрејкти или индивидуи ги упатуваат до своите клиенти.

Како оваа , за нас, неразбиралива порака, оставена на влезот на една куќа во една скопска населба. И тоа на метална плоча-  „не примаме и не переме теписи„

Не и не!. Зошто не?

Ѕирнавме во дворот, кој беше полн со теписи, но вратата беше заклучена и така , барем засега, не успеавме да дојдеме до одговор на оваа загонетна порака.

Во секој случај, сега барем знаеме дека теписите не треба да ги носиме таму.

Share Button

Tags: ,

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1