Tag Archives: perenje

Избегнете грешки при перењето на вешот

Трикови на добрите домаќинки! Чистата облека не подразбира само активирање на машините за перење, туку и пред и по перењето, треба правилно да се чува и одржува облеката, како не би се изгубил обликот и бојата на истата.

______________________________________________________________________________________________________

Кои сте вие ебе*и американци да ни кажувате со кого да работиме – одговор на британска банка на обвинувања за перење пари

Банката “Стандард Чартерд” за десет години испрала 250 милијарди долара за ирански клиенти, тврдат американски финансиски регулатори.

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Свирел песна од „Војна на ѕвездите“ на машината за перење

  Еве што се случува кога ќе оставите маж сам дома, а при тоа и да му оставите да стави алишта во машина за перење. Со оглед на тоа што нашол начин како да се занимава, јасно е на крај алиштата какви ќе бидат. Црни?    

______________________________________________________________________________________________________

Отсечно „НЕ“ – НЕ ПЕРЕМЕ ТЕПИСИ! Фото

Многу работи на ова наше поднебје се парадоксални и контрадикторни сами по себе, а најчесто такви моменти може да се препознаат  кај рекламите и пораките кои одредени субрејкти или индивидуи ги упатуваат до своите клиенти.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1