Пеколен живот: Силувана 43 200 пати за 4 години, додека била дете!


Карла Хасинто денеска има 23 години а пеколните 4 години ги поминала на рана возраст. Како 12 годишно девојче станала жртва на трговија со луѓе, но преживеала и сега ја раскажува својата приказна за светот да знае што се случува со жртвите на секс

Некои од мажите ми се смееја затоа што плачев. Морав да затворам очи за да не гледам што ми прават и за да не почувствувам ништо“, вели несреќната девојка на почетокот на нејзиниот пекол, имала сексуални односи со 30 мажи дневно, седум пати неделно, четири години.

Karla-Jacinto-2-735x400

Нејзината исповед ја нагласува бруталната реалност на трговија со луѓе во Мексико и САД. Ова подземје ги уништи животите на десетици илјади девојки и жени кои доживеале слична судбина како Карла. Трговијата со луѓе стана толку распостранета до граници што веќе и тие не постојат.

Потекнува од дисфункционално семејство. Сексуално ме злоставуваа и малтретираа роднини од мојата петта година“, изјави несреќната девојка.

 

Кога имала 12 години, трговците со луѓе ја намамиле во своето возило така што биле фини и љубезни кон неа. И се претставиле како продавачи на возила и и испратиле слатко по едно момче за да ја освојат. Почнал да зборува како и тој бил злоставуван кога бил мал, а цело време бил џенталмен и пријатен, како што тврди Карла.

Кога го видов возилото не можев да верувам. Бев сосема импресионирана од ваков голем автмобил. Тоа беше возбудливо за мене. Ме праша дали сакам да разгледам со него некои места“, ја објаснила девојката својата заслепеност од колата и богатството.

По неколку недели, одлучив да одам со нејзе, а потоа следеше подарок, облека, цвеќе, чоколада. Се беше идеално до моментот кога приметив дека неговите роднини доаѓаат секоја недела со друга девојка. Тогаш дознав дека оние всушност ги продаваат тие девојки.

 

Неколку дена подоцна и таа доби упатство за тоа што треба да прави и за позициите, колку треба да наплати, што треба да работи со клиентите, и колку долго, како да ги третира, и како да разговара со нив за да добие повеќе пари.

Оваа девојка имала 30 муштерии дневно, седум дена во неделата, без слободен ден. Работела на улиците во мотелите и куќите.
Денеска оваа девојка одлучи да прозбори за овој проблем на современото општество на сите јавни настани и конференции. Нејзината порака е дека трговците со луѓе и присилната проституција се случува секојдневно и дека се повеќе се развива во светот.

Share Button

Tags:

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1