Полицаец ранет во око – не ме боли, повреден сум бранејќи ја мојата земја (Фото)


Фотографија од македонски полицаец кој има повреда на окото се објавуваат на социјалните мрежи. Под фотографијата е напишано дека полицаецот изјавил

,, Ни малку не ме боли, затоа што оваа повреда ја добив во борба за мојата ТАТКОВИНА – МАКЕДОНИЈА !!

ДА СИ НИ ЖИВ И ЗДРАВ МАКЕДОНСКИ ПОЛИЦАЕЦУ – ГОСПОД НЕКА ВЕ ЧУВА СИТЕ !!!

фотографијата ја објави порталот – Komentar.mk

Foto - komentar.mk

Foto – komentar.mk

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1