Само неколку луѓе на светот ја имаат „ЛИНИЈАТА НА ЖИВОТОТ“ на раката: ДАЛИ СТЕ МЕЃУ НИВ?


Сите веруваме дека човекот е под заштита на својот ангел чувар, а оние кои ја имаат неговата линија на дланката постојано ги следи среќа.

Оваа линија исто така се нарекува линија Марс, а некои ја нарекуваат и втора линија на животот.lineang

Варијанти на линијата на ангелот чувар на дланката:

1. Паралелно со линијата на животот по целата должина – ова е одличен знак! Човекот со овој знак ќе биде заштитен од својот ангел чувар цел живот.

2. Помалиот дел од линијата, која поминува покрај линијата на животот – очекувајте животни проблеми и неволји, кои подоцна ќе ве заобиколат.

На десната рака: Покровителство на ангел чувар, дарувано на личноста за неговите лични заслуги. Ова може да биде поради добрите дела или тешките страдања.

На левата страна: Покровителство на ангел чувар, дарувано на личноста од моментот на неговото раѓање. Овие појави често се пренесуваат од предците.

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1