Секој клик паричка – Македонците се убиваат од кликање на интернет – како да се зачлените


Што бараат огромен број Македонци на сајтот за интернет заработка Необукс ? Кој е овој сервис на кој Fecebook не дава ни името да му се спомене.

Обидете се да напишете на фејсбук neobux.com  па ќе видите што се случува. Дури и во приватните пораки ако го споменете фејс автоматски го блокира и ќе неможете да ја пратите пораката.

neobuh makedonija

И покрај контрадикторните информации кои циркулираат на интернет , оваа услуга и начин на какава таква заработка се користи секој ден од се повеќе луѓе – а се раскликале и Македонците. Во моментов број еден сајт на листите во Бугарија, дури и пред Фејсбук, Google и YouTube, по посети е токму тој сајт Необукс. На 6 место се наоѓаа во Романија , Србија и Босна . Во изминатата година , неговата популарност скокна за 3 пати. А  од неодамна, токму овој сајт Необукс се најде меѓу првите 10 најпосетени сајтови во Македонија.

Плаќањето оди преку PayPal, Neteller и Payza . PayPal не е достапен во Македонија, но Payza и Neteller се, и функционира нормално. Но потребно да имате налог на еден од овие платни процесори, бидејќи при регистрацијата Необукс ќе ви побара да внесете емаил адреса на платниот процесор кој ќе го користите.

За да направите налог на некои од овие платни процесори можете со клик на банерот кои следи

Необукс е популарен и бидејќи регистрацијата е бесплатна како и стандардното членство, па секој може да се обиде и да види што е тоа и дали се заработува. Искуствата се различни но сепак важи онаа старата и овде – Нема ништо без малку мака и вложено време.

Ако имате време и ви требаат пари можете бесплатно да се регистрирате НА ОВОЈ ЛИНК 

Share Button

Tags:

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1