Tag Archives: amnezija

Прејак оргазам може да предизвика губење на помнењето

Организмот го продолжува животот, а исфралњето на секретот може да трае и до 30 секунди. И мажите како и жените, можат да глумат дека го доживеале врвот на задоволството. Еве неколку работи кои можеби не сте ги знаеле за оргазмот…

______________________________________________________________________________________________________

Екстази – само 10 апчиња создаваат амнезија и оштетување на мозокот

Корисниците на Екстази поспоро размислуваат и имаат симптоми на прв стдиум на деменција. Од само 10 таблети за една година настапува губење на помнењето – амнезија.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1